Vår underbara S*Dunhjärtat's Sjangdoble Toblerone (Tobbe) köpte vi hösten 2014. Han är född 2014-05-15. Vi använder Tobbe i avel med vår egen hona S*Newports Tindra Mini, samt lånar ut honom till andra honor. Är ni intresserade av att para er hona, hör av er till oss! Just nu ärTobbe fertil! 

Tobbe är en vacker hane med kraftig kropp  Han har stort fint huvud och väl definierade ränder på ben och svans. Vi har bara ställt ut honom två gånger, en gång när han var ca 5 mån och i september 2015. På första utställningen fick han utmärkelsen "Ex 1" och på andra utställningen fick han "CAC". Han har inte tyckt om att vara på utställning, så vi vill inte utsätta honom för det mer. 

Han är inte bara fin i färger och tecken, utan han har ett underbart temperament och stor personlighet  Från första stund när Tobbe flyttade in har han varit tuff utan att vara dum. Han älskar att gosa med husse och matte och sover alltid på mattes kudde.  Han pratar mycket och är i stort sett alltid med oss och vill inte att vi går hemifrån. Husse har byggt in trädgården på baksidan så alla katter kan vara ute själva utan att kunna rymma. Där på baksidan på ett hyllplan sitter Tobbe i timmar och ser sig omkring och kan vara ute en hel dag utan att tröttna. Har döpt den till "Tobbehyllan".

Tobbe är pappa till våra två kattungar som föddes 2015-10-05, till våra fem ungar som föddes 2017-05-07, samt till Champagne som var enda kattunge i den kullen. Hon föddes 2018-08-05. Han är pappa till totalt ett 20-tal kattungar. En av honorna heter Chelly och ägs av Maria Silén. Chelly har fåt totalt sju ungar fördelat på två kullar. En av dem är International Champion. De föddes sommaren 2015 och vintern 2016. 

Nu senast är Tobbe pappa till två tjejer i Björklinge födda 2020-03-20, samt en kille och en tjej i Västerå födda två veckor senare. En annan hona i Uppsala är dräktig och skall föda om ca 1 vecka. Vi väntar också med spänning att få bekräftat att ytterligare två honor är dräktiga. Vi håller tummarna!

 

 

 

 

 

En lite yngre Tobbe

Tobbe knappt 1 år

Tobbe knappt 1 år

Några av Chelly och Tobbes ungar ❤️

Tjejerna Athena och Afrodite i Björklinge. Uppfödare är Alicia Kebring.

Kommentarer

02.02.2017 12:47

Marie Ryding

Hej!
Jag har en bruntabbymaskad hona med mycket bra temperament, bra sockor och kilar som är FelV, Fiv, klamydiatestad samt HCM testad ua. Utställd med EX1. Jag är intresserad av Tobbe till henne!

13.10.2016 10:47

Lisa

Ja, hör gärna av dig!

12.10.2016 16:16

Lisa

Hej!
Vi har en fin bruntabbyhona född i jan -15. Vi vill gärna att hon ska få ungar i början av nästa år (första kull), och Tobbe verkar jättefin! Kontakta mig gärna.

12.10.2016 18:17

Jeanette

Hej!
Just nu är Tobbe kemiskt kastrerad men verkar som om det börjar gå ur kroppen i nuläget. Vill dock vänta lite till innan han får tjejbesök. Hör gärna av mig när det är aktuellt. Mvh, Jeanette