Våra kullar

Eftersom vi har en liten uppfödning har vi inte så många kattungar till salu. Det kan gå lång tid mellan kullarna eftersom det är viktigt för oss att vi både har tid och energi att vara med hela vägen från parning till leverans. Vi reser en hel del och har då inneboende kattvakt. Att honan mår bra under dräktighet, födsel och digivning är det viktigaste, och vi vill inte lämna det ansvaret till en kattvakt. 

A-kullen: Det är två hanar som föddes 2015-10-05. En är brun (SBI n) och en är bruntabby (SBI n21) och båda har mycket fina färger samt distinkta och symmetriska tecken.  Den bruna ungen heter S*Newports Atlas och den som är bruntabby heter S*Newports Apollon (Lexus). 

B-kullen: föddes 2017-05-07  Här nedan är lite bilder på alla fem sötnosarna samt A-kullen.

C-kullen föddes 2018-08-05 och bestod i en enda liten tjej som vi döpte till S*Newports Tallris Champagne (Champis). Hon blev så väl omhändertagen av mamma Mini så hon var hårlös framför öronen av allt slickande 😻 Champis flyttade till dottern Alicia och hennes sambo Simon. Hon har i sin tur fått tre busiga killar som föddes i augusti 2020, samt fem dunbollar födda i maj 2021. Champagne kan numra titulera sig Champion.

D-kullen föddes 2021-05-05 och vi vi har en tjej och en kille som växter så det knakar. Färgen är lite oklar än så länge, men troligtvis är tjejen brun och killen eventuellt blå. De är leveransklara tidigast i slutet av v31.

 

 

Atlas 8 veckor

Lexus 8 veckor

Atlas

Båda med mamma Mini

Lexus vid ca 3 veckors ålder

Atlas vid ca 3 veckors ålder

Lexus 8 veckor

Atlas 8 veckor

B-kullen 10 dagar